måndag 24 januari 2011

Tacolasange

Tacolasange med strimlad kyckling

1 påse nachochips
två filéer / 300g strimlad kyckling
1 påse tacokrydda
1 purjolök
(1 dl oliver)
1 burk mild tacosås
1 burk krossade tomater
2 dl creme fraiche
2 dl riven ost

1. Sätt ugnen på 225C. Lägg nachochips i en ugnssäker form. Bryn kycklingen och blanda i pressad vitlök och tacokrydda. Fördela kycklingen över nachosen.
2. Ansa purjolöken och skölj den. Strimla purjon och halvera oliverna och strö dem över kycklingen.
3. Blanda tacosås med krossade tomater. Fördela såsen jämt över purjolök och oliver. Rör creme fraiche så att den tunnar ut sig, tillsätt ev 1 msk vatten. Bred creme fraiche över tomatsåsen och strö till sist på den rivna osten.
4. Grädda mitt i ugn i 25-30 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar